Friday, August 17, 2012

Jobb, skapande och en och annan trofé

Sommaren går mot sina sista pösande andetag och lite jävla sol har vi allt fått de här senaste dagarna! Tillräckligt för att inte dö av vitaminbrist och vattenmögliga tår i alla fall. Annars har sommaren varit bra tycker jag. Jag har spenderat den med att bygga konst, guida i en gruva från 1746, jobba på bibblan och sälja konst!

Jajemän! Sofie är en sådan där jävla konstnär på fritiden och denna sommar hade jag den stora äran att få ha ett vernissage med tillhörande utställning på ett hotell här i trakten.


När jag fick frågan om jag ville ställa ut blandades glädjerodnaden med tankar på VAD jag skulle ställa ut?!? Jag har inte haft en utställning på år och dag och jag jobbar i en hel del olika tekniker så vad fanken skulle jag göra... Bestämde mig till slut för att jobba med ordet Trofé, eftersom det är väldigt vanligt att man spikar upp döda djur på allsköns ytor här i norrland. Så jag gjorde troféer för oss som inte jagar. Det resulterade i 8 tavlor i blandtekniker samt 9 glasfat.

Min kära kusin har bättre bilder om man är intresserad av att kika närmare!

Josåatte... sommaren har varit bra!

Peace.

7 comments:

Vampi said...

ohhh viol se mer:)

Vampi said...

tack sofies kusin för att du gör en god gärning för sofie e fegis hihih pöss älskar dig ändå:)

Sofie said...

Vampiiiiii gullemums :-) Ledsen att jag har varit så frånvarande... inget kul att vara i SL med mitt urtaskiga grafikkort och har fått prioritera laga bil framför köpa ny dator. I miss you both!!! Älskar er :-)

Erika W said...

Wow, häftigt! Vad glad jag blir!

kseenaa said...

Oh, so häftigt! :-D Glad att se at det går bra för dig! *kram*

Lina said...

Iiiiiii vad fina grejer! Visst väl att vi gjorde rätt som bad dig hjälp oss med glaset till gravvården! :) DEt är förresten en underbar jacka/kofta du har på första bilden på din kusins blogg, var kommer den ifrån? Du är uuurtjusig i den! Urtjusigare än vanligt, alltså ;)

Sofie said...

Tack söta ni :-D Lina: Det är en liten komonosak från H&M, men på rea från i somras så ej säker på om det finns kvar någonstans... KRAMAR PÅ ER!